Διοργάνωση βάπτισης

Η έμπειρη ομάδα σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων μπορεί να σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση της βάπτισης.
Μετά από πολλά χρόνια στον χώρο των εκδηλώσεων και του design μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου χώρου για την δεξίωση, το στολισμό της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης, τo catering, τις μπομπονιέρες, το πακέτο νονού και οτιδήποτε άλλο αφορά τη βάπτιση.

Υπηρεσίες

Candybar / lemon bar

Για όσους θέλουν να περιποιηθούν τους καλεσμένους τους κερνώντας γλυκό και αλμυρό σνακ και ροφήματα που δροσίζουν. Η προσφορά γλυκών και ποτών με ένα ωραίο στολισμό και σε ένα σκιερό περιβάλλον βοηθάει τους καλεσμένους σας να παραμείνουν για περισσότερο χρόνο στον χώρο της βάπτισης και σας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσετε παραπάνω με τους αγαπημένους σας.

Μπομπονιέρες

Η εταιρεία μπορεί να σας προσφέρει μέσω μιας μεγάλης γκάμα επιλογών μοναδικές και προσωποποιημένες μπομπονιέρες, σε ποικιλία υλικών και με μεγάλο εύρος τιμών, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Στολισμός εκκλησίας

Η ομάδα μας αναλαμβάνει το στολισμό του περιβάλλοντος χώρου της εκκλησιάς σύμφωνα με το θέμα και το γούστο σας.
σας προσφέρουμε την δυνατότητα να στολιστείτε με θεματικά αντικείμενα, σε συνδυασμό με τον βασικό εξοπλισμό (υφάσματα, φανάρια, κεριά κ.α.), καθώς και με ανθοσυνθέσεις και να δημιουργήσουμε μαζί ένα ονειρεμένο σκηνικό που θα υποδέχεται εσάς και τους καλεσμένους σας.

Βιβλίο ευχών /Τραπέζι ευχών

Η εταιρεία μας παρέχει χειροποίητα και προσωποποιημένα βιβλία ευχών και επίσης αναλαμβάνει το στήσιμο τραπεζιού με το βιβλίο ευχών, τραπεζομάντιλα, γλυκά, λουλούδια και άλλα.

Στολισμός δεξίωσης

Εάν στις ανάγκες σας περιλαμβάνεται ένα τραπέζι για τους καλεσμένους σας, η ομάδα μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στον στολισμό του χώρου και των τραπεζιών με μοναδικά center piece που θα συνδυάζονται με το θέμα της βάπτιση σας.

Photobooth

Δημιουργούμε ένα σκηνικό βασισμένο στο θέμα της βάπτισης του παιδιού σας, το οποίο θα σας βοηθήσει να φωτογραφηθείτε με τον/ην μικρό/η πρωταγωνιστή/ρια σας σε μοναδικές στιγμές.

Πακέτο Νονού

Όσα χρειάζεται ο νονός και η νονά για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που θα μείνει για μια ζωή, είναι εδώ. βαπτιστικό κουτί, λαμπάδα, λαδοσέτ (μπουκάλι, σαπούνι, κεράκια κολυμβήθρας), μαρτυρικά, στολισμό κολυμβήθρας.

Προσκλητήρια

Έχουμε την δυνατότητα παροχής προσκλητηρίων και πολλών εφαρμογών σε χαρτί, μέσω μεγάλης ποικιλίας σχεδίων. επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των μακετών στις απαιτήσεις σας ή και κατασκευή νέου σχεδίου.