Ρόλος Event Planner

Όνειρο κάθε ζευγαριού – γονέα είναι οι ίδιοι και οι καλεσμένοι τους να περάσουν υπέροχα και να θυμούνται κάθε στιγμή της βάπτισης του παιδιού τους για πάντα.
Γιατί είναι απαραίτητος ένας διοργανωτής βάπτισης;

Αισθητικό αποτέλεσμα…

Ένας διοργανωτής εκδηλώσεων θα καταλάβει και θα μεταφράσει απόλυτα τις ανάγκες σας ενώ θα σας βοηθήσει στο να κάνετε τις σωστές για εσάς επιλογές βάση ενός concept. Ακόμα θα σας προτείνει ιδέες και λύσεις για ένα υπέροχο μυστήριο!

 

Χωρίς άγχος…

Εάν επιλέξετε την βοήθεια συγγενών και φίλων για την οργάνωση της βάπτισης και ειδικά την ημέρα του μυστηρίου, θα πρέπει να γνωρίζετε πως σίγουρα δεν θα περάσουν το ίδιο ξένοιαστα με τους υπόλοιπους καλεσμένους που δεν θα έχουν κάποια αρμοδιότητα. Επίσης στην περίπτωση που η μαμά και η νονά αναλάβουν περισσότερες αρμοδιότητες, το πιθανότερο είναι να μην χαρούν το ίδιο αυτή τη σημαντική ημέρα, και να έχουν πολύ άγχος για να καταφέρουν να έχουν άρτιο αποτέλεσμα. Να θυμάστε πως είστε πρωταγωνιστές και θα πρέπει να είστε χαλαροί, λαμπεροί, και ξέγνοιαστοι, ώστε να υποδέχεστε και να γιορτάζετε παρέα με τους καλεσμένους σας.

 

Για εξοικονόμηση χρημάτων….

Ο οικονομικός παράγοντας είναι κάτι το οποίο πρέπει ένα ζευγάρι να λάβει υπόψιν του.Όποιος και να είναι ο προϋπολογισμός του μυστηρίου σας μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να εγγυηθεί πώς δεν θα ξεπεράσετε τα οικονομικά όρια που έχετε θέσει.

 

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος…

Για να οργανώσετε σωστά τη βάπτιση του παιδιού σας, συνήθως 4-5 μήνες πριν πρέπει να να κάνετε έρευνα αγοράς , να ζητήσετε προσφορές , να συγκρίνετε τα κόστη , να συντονίστε όλους τους επαγγελματίες μεταξύ τους , να επικοινωνείτε καθ΄όλη την διάρκεια τακτικά μαζί τους και το βασικότερο όλων να διασφαλίσετε ότι έχουν καταλάβει όλοι τι έχετε απόλυτα ανάγκη. Η παραπάνω διαδικασία απαιτεί πολύτιμο χρόνο, τον οποίον ένας επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε σωστά, δίνοντας άμεσα λύσεις και απαντήσεις σε όλα σας τα θέλω και να σας βοηθήσει να έχετε ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες στην εντέλεια για τη μεγάλη μέρα.

 

Σωστός προγραμματισμός…

Όλο το διάστημα προετοιμασιών αλλά και την ημέρα της βάπτισης πρέπει να υπάρχει κάποιος που να είναι υπεύθυνος του συντονισμού .Κάποιος που να γνωρίζει σε βάθος τις συμφωνίες και τα θέλω σας !