Προφίλ

Οργάνωση βαπτίσεων και εκδηλώσεων

H δημιουργική ομάδα του LoveMadeEvents προσφέρει όλες τις υπηρεσίες διοργάνωσης βαπτίσεων και ειδικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα αλλά και στα Ελληνικά νησιά. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ιδιαίτερων εκδηλώσεων βασισμένων στις απαιτήσεις και στα όνειρα των πελατών διατηρώντας τον απαιτούμενο προϋπολογισμό, εφαρμόζοντας όλα τα τελευταία trends.

Ολοκληρωμένο concept

Επιπροσθέτως, η ομάδα έχει την δυνατότητα να προσφέρει χειροποίητες μπομπονιέρες, βαπτιστικό πακέτο, μαρτυρικά, στολισμό κολυμβήθρας και διακοσμητικά στολισμού, κορδέλες- στεφανάκια για το κεφαλάκι των μικρών κυρίων αλλά και της μανούλας ή της νονάς, ακόμη και κοσμήματα που ταιριάζουν στο θέμα της βάπτισης. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται το τέλειο concept για εσάς και τους αγαπημένους σας επικεντρώνοντας στις επιθυμίες και στην ξεχωριστή προσωπικότητά σας.

Για κάθε budget

Με την επαγγελματική μας καθοδήγηση, θα σας βοηθήσουμε στην οργάνωση του χρόνου προετοιμασίας, στην επικοινωνία με τους καλύτερους προμηθευτές διαμορφώνοντας την καταλληλότερη επιλογή για εσάς προσφέροντας πολλές επιλογές προσφορών ώστε να ικανοποιούν το προϋπολογισμό σας.

Δείτε 5 λόγους για τους οποίους και εσείς χρειάζεστε Event Planner
307663462_508316277963113_2308960004238611807_n